Ο «τυχερός» άνδρας με τις τρεις συζύγους και τα 23 παιδιά!


«Ο Joe κάθε βράδυ περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Δεν μπορεί να κάνει βέβαια σεξ καθημερινά. Αλλά το έχει στη φύση του και του αρέσει να είναι

πολυγαμικός», λέει μια εκ των συζύγων

Ο άνδρας και οι τρεις ελκυστικές σύζυγοί του ποζάρουν στο φακό γεμάτοι χαμόγελα και εξηγούν πώς τέσσερις άνθρωποι κατάφεραν να έχουν 23 παιδιά και όλοι τους να ζουν ετυυχισμένοι κάτω από την ίδια στέγη. Η απίθανη και πολυπληθής οικογένεια του Joe Darger ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου του 1990. Ο... τυχερός άνδρας παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών την ίδια μέρα και ώρα τις ξαδέρφες Vicki και Alina. Η Valerie δίδυμη αδερφή της Vicki έγινε στις 14 Οκτωβρίου 2000 η τρίτη επίσημη σύζυγος του Joe.

Οι τρεις κυρίες του σπιτιού υποστηρίζουν ότι αν και μοιράζονται τον ίδιο άνδρα και το... ίδιο κρεβάτι ζουν υπέροχα, αρμονικά και κάτω από την ίδια στέγη στο Salt Lake Valley. Το σπίτι τους αποτελείται από  10 κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια και δύο τεράστια δωμάτια με πλυντήρια ρούχων.

Ο 43χρονος σήμερα Joe είναι επιχειρηματίας και διευθύνει την δική του κατασκευαστική εταιρεία. Η 41χρονη Vicky έχει αποκτήσει 8 παιδιά ηλικίας 5 μηνών ως 20 ετών, η 42χρονη Alina έχει επτά παιδιά ηλικίας 5 ως 20 ετών και η 41χρονη Valerie έχει 8 παιδιά.

Η μία εκ των συζύγων ανέφερε: «Ο Joe κάθε βράδυ περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Δεν μπορεί να κάνει βέβαια σεξ καθημερινά. Αλλά το έχει στη φύση του και του αρέσει να είναι πολυγαμικός. Το σεξ είναι για μας κάτι όχι τόσο ουσιαστικό. Το πιο σημαντικό είναι η σχέση που έχει αναπτύξει με την καθεμία μας».
Ο ίδιος ο Joe είπε για την εμπειρία του: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Πραγματικά νιώθεις πλήρης και γεμάτος. Προσπαθώ πάντα να είμαι συνεπής απέναντι στις συζυγικές μου υποχρεώσεις. Και με τις τρεις έχω μια μόνιμη σχέση δέσμευσης. Λένε - εγώ δεν το έχω βιώσει- ότι μια γυναίκα μπορεί να επηρεάσει έναν άνδρα. Ε, εμένα με επηρεάζουν και με διαμορφώνουν τρεις! Πάντως όσον αφορά τις αποφάσεις που παίρνουμε σαν οικογένεια είναι μαζικές και δημοκρατικές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως οι γυναίκες μου έχουν χρόνο να ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού και την ανατροφή των παιδιών».

Οι Dargers αυτοπροσδιορίζονται ως Ανεξάρτητοι φονταμενταλιστές Μορμόνοι και θεωρούν την πολυγαμία σαν κάτι το φυσιολογικό. Στις ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν αυτές τις ομάδες Μορμόνων και φυσικά η πολυγαμία είναι παράμονη.










πηγή: lovetimesthree / protothema.gr

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map