Φρίκη στην Κίνα! Έχουν το γιο τους σε πέτρινο κλουβί εδώ και 30 χρόνια!

Ένας άνδρας που ως έφηβος έδειξε σημάδια ψυχικής διαταραχής, έχει κλειστεί από τους γονείς του σε ένα κλουβί τα τελευταία 30 χρόνια. 


Ο 46χρονος Dong Hai, βρίσκεται σε ένα πέτρινο κλουβί, 5τμ., στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του. Εκεί τον έβαλαν οι γονείς του φοβούμενοι ότι θα πειράξει κάποιον.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι στο παρελθόν είχαν επισκεφτεί νοσοκομείο για να πάρουν ιατρική βοήθεια, αφού η κατάσταση της ψυχικής υγείας του μοναχογιού τους ήταν άσχημη, κάτι που τους προκαλούσε πάντα φόβο.
Για ένα χρόνο γυρνούσαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα χάλασαν όλες τους τις οικονομίες και αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις θεραπείες.

Όσο περνάει ο καιρός το 70χρονο, πλέον, ζευγάρι λέει ότι ο μόνος τους φόβος είναι τι θα απογίνει ο Hai όταν εκείνοι πεθάνουν.

Το σπίτι του ζευγαριού δεν διαφέρει από τα άλλα στο μικρό κινέζικο χωριό, εκτός από το πέτρινο κλουβί, στο πίσω μέρος της αυλής τους.

Ο ίδιος ο Hai τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει καν πατήσει το πόδι του έξω από το κλουβί του.

Το φαγητό του το περνάει ο πατέρας του από μία τρύπα στον τοίχο, χρησιμοποιώντας μία κουτάλα που είναι δεμένη πάνω σε ένα ξύλο μπαμπού, το οποίο χρησιμοποιείται για να βγαίνουν έξω τα περιττώματα.
Η μητέρα του στη συνέχεια ρίχνει νερό, για να καθαρίσει το χώρο, αλλά και τον γιο της.

Ο Hai τα τελευταία 30 χρόνια, παρά το ότι ζει κοντά στους γονείς του, δεν έχει σωματική επαφή με κανέναν.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map