Κλέφτηκαν το 1932 και είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένοι

Πίσω στο μακρινό 1932, ο πατέρας της 17χρονης Ann Betar είχε ετοιμάσει τα πάντα προκειμένου η κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερο της. Απ’ ότι φαίνεται όμως, λογάριαζε….χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η 17χρονη ήταν ερωτευμένη με τον 21χρονο John, που ζούσε απέναντι από το σπίτι τους και είχε ένα Ford Roadster («προφανώς γι’ αυτό με παντρεύτηκε, ήταν ερωτευμένη με εκείνο το αυτοκίνητο» λέει τώρα ο ίδιος).
Αψηφώντας λοιπόν την επιμονή της οικογένειας της γι’ αυτόν τον ανεπιθύμητο γάμο, πήδηξε στο μικρό αυτοκίνητο του αγαπημένου της και οδήγησαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν από το Bridgeport του Connecticut στο Harrison της Νέας Υόρκης, μια απόσταση μόλις 56 χιλιομέτρων, που όμως ήταν αρκετή για να βρουν ένα μέρος να ξεκινήσουν μαζί την νέα τους ζωή.
Σήμερα, 81 χρόνια αργότερα, ζουν ακόμη ευτυχισμένοι μαζί μια ζωή που ξεκίνησε κόντρα σε όλους και όλα, έχοντας τον μακροβιότερο γάμο σε ολόκληρη την Αμερική.
Και όπως λέει ο John: «Είδαμε μαζί τον κόσμο να αλλάζει. Το μυστικό είναι να συμφωνείς πάντα με τη γυναίκα σου…», συμπληρώνοντας: «Θα είμαστε μαζί για πάντα».

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map