Τη Δευτέρα στον Ανακριτή οι συλληφθέντες για την τραγωδία


Ανακοίνωση εξέδωσε το  Λιμενικό για την τραγωδία της Παλαίρου όπου και  αναφέρεται στις χθεσινές δύο συλλήψεις για το κύκλωμα διακίνησης των μεταναστών. Συνολικά και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα. ο 20χρονος Ξηρομερίτης, η 53χρονη μητέρα του και οι δύο αλλοδαποί, ένας 58χρονος Παλαιστίνιος και ένας 34χρονος Σύριος που τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Ανακριτή.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από το Γραφείο Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Λευκάδας, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 34χρονος αλλοδαπός και από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, μία 53χρονη, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.
Ανωτέρω συλληφθέντες μαζί με τον 58χρονο αλλοδαπό χειριστή του σκάφους που ανετράπη στη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΛΑΙΡΟΣ» Αιτωλοακαρνανίας και τον 20χρονο που συνελήφθη ως ύποπτος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προσήχθησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ την 18-11-2013 πρόκειται να παραπεμφούν ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή.
Από τη Λιμενική Αρχή Λευκάδας αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου δύο ακόμη ημεδαποί, ως οργανωτικά μέλη του εν λόγω κυκλώματος.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map