Τα Windows θα γίνουν... ένα

Εδώ και καιρό υπάρχει η αίσθηση ότι τα Windows RT κάποια στιγμή «θα γίνουν ένα» με τα Windows Phone ή απλώς θα… 

καταργηθούν, και η Juile Larson-Green, η Executive Vice President του τμήματος Devices and Studios της Microsoft τροφοδοτεί τις σχετικές φήμες με μία νέα δήλωση της. 

Η Julie Larson-Green είναι μία ισχυρή προσωπικότητα και παραμένει υποψήφια για την θέση CEO στην Microsoft. Φημολογείται ότι ήταν η κορυφαία προτίμηση του Steve Ballmer μέχρι την έλευση του Stephen Elop, ως εσωτερικού πια υποψήφιου μετά την εξαγορά του τμήματος φορητών συσκευών της Nokia.

Στο UBS Global Technology Summit, η κ. Larson Green μίλησε σχετικά με τα σχέδια της Microsoft και το μέλλον των Windows και ανάμεσα σε άλλα ξεχωρίζουμε την παρακάτω φράση: Έχουμε τα Windows Phone. Έχουμε τα Windows RT και τα πλήρη Windows. Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να έχουμε τρία.

Οπότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι το εξής, είτε η Microsoft θα καταργήσει τα Windows RT, είτε θα συγχωνεύσει τα Windows RT και τα Windows Phone, γιατί όπως καταλαβαίνετε, τα κανονικά desktop Windows δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. 

Η κ. Larson-Green επίσης είπε ότι του χρόνου μπορούμε να περιμένουμε «εξαιρετικά ωραία πράγματα» στον τομέα του hardware από την Microsoft του χρόνου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι θα δούμε ακριβώς.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map