Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 2-12!

Η ανάγκη είναι το κεντρί όλων των εργασιών. Αυτή μόνο παρακινεί τον άνθρωπο για δουλειά...

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ καλύτερα γιατί μπορείτε να πιστεύετε ότι κάτι καλό θα σας συμβεί. Πιστεύετε ότι το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτή την περίοδο. Το εξωτερικό και γενικά οι βλέψεις σε θέματα που έχουν ποιότητα, πίστη και όραμα σας έλκουν σαν τον μαγνήτη.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη αισιοδοξία ότι θα κερδίσετε το παιχνίδι και θα γίνετε περισσότερο αγαπητοί στο πρόσωπο που σχετίζεστε. Επειδή έχετε έντονη προσωπικότητα σίγουρα δεν σας πάνε τα χλιαρά πράγματα. Εσείς θέλετε πρόσωπα με ζωή και στυλ. Το Λιοντάρι, ο Ζυγός και Σκορπιός θα σας συγκινήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα έχετε μια προσωπική επιτυχία που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι τελικά τίποτε δεν χάνεται. Η ιδανική κατάσταση για σας είναι να κάνετε ανταγωνιστικές και ξαφνικές κινήσεις αλλά με στόχο και πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Είστε αρκετά πιεσμένοι στο να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας. Το πώς να ζείτε αλλά και να περνάτε και καλά ίσως να είναι ένα μάθημα που θα χρειαστεί να πάρετε άμεσα. Πιθανόν η εναλλακτική θεραπεία και η αλλαγή των πεποιθήσεών σας από κάτι αρνητικό σε θετικό θα είναι αυτό που χρειάζεστε οπωσδήποτε.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου να κάνετε μια αποστασιοποίηση από μια σχέση που βλέπετε ότι δεν βγαίνει πουθενά αλλά ούτε και εσάς προοδεύει. Έχετε μείνει στάσιμοι. Για αυτό να πάρετε αποφάσεις και να δεχτείτε το φλερτ ενός ατόμου πιθανόν Τοξότη που σας προσφέρει γνώση, χαρά ζωής και αισιοδοξία.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που χάνεστε και όλα είναι ίδια ξετρυπώνετε μια δουλειά που έχει να κάνει με ένα φίλο σας ο οποίος την φέρνει από κάπου αλλού και πιθανόν να σας γίνει πρόταση. Θα πρέπει να το σκεφτείτε. Απλά είναι η περίοδος που παίρνετε ολοκληρωτικά κάτι που σας αξίζει χωρίς φόβο και πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είστε πολύ κοινωνικοί, ανοικτοί και αρκετά μεταδοτικοί σε οτιδήποτε πείτε ή να κάνετε. Πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα και τι πρέπει να ακολουθήσετε. Μην βιάζεστε, καλύτερα να μιλήσει το πιο ώριμο κομμάτι σας.
Ερωτικά: Έχετε αναπτύξει περισσότερο τις διπλωματικές σας σχέσεις και ο στόχος είναι να μην αφήσετε κανέναν να σας καπελώσει. Επειδή έχετε ανάγκη να κινηθείτε ελεύθερα μετά από το στενό μαρκάρισμα ενός Σκορπιού ίσως να κάνετε και κάποιες τρέλες όπως ότι δεν δεσμεύεστε και δεν κάνετε εύκολα προσωπικές σχέσεις. Παρόλο που δεν δείχνετε την ευαισθησία σας, πιθανόν να πληγωθείτε από κάποιες τέτοιες αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα σας δώσει φόρα αλλά και θα σας βγάλει από το ψέμα μιας συνεργασίας η οποία άλλα σας έλεγε και τελικά άλλα έκανε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε πολύ δραστικά, κάνοντας κάτι που μέχρι τώρα δεν συνηθίζετε. Δηλαδή να μην πάρετε την γνώμη κανενός για να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε λάθος. Πιθανόν να χρειάζεστε ένα πεδίο καθαρό και ελεύθερο για να συντονιστείτε με τους γύρω σας.
Ερωτικά: Είστε στο μέσον μιας επαφής που το ένα πόδι σας λέει να μπείτε μέσα γιατί καλύπτει η λογική σας και το άλλο σας λέει να φύγετε μακριά γιατί δεν θα το αντέξετε. Αυτό που μετράει είναι η πίστη σας στο άτομο και μετά στα υπόλοιπα. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε ανοίγματα αλλά πιθανόν να φοβόσαστε γιατί τις πιο πολλές φορές δουλεύετε και δεν θέλετε να παρεκκλίνετε από το οτιδήποτε κτίζεται με κόπο. Απλά προτιμάτε την ενεργητική στάση από την παθητική.

ΛΕΩΝ Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας όπου κάτι θετικό θα ακουστεί ή θα γίνει για σας και ο λόγος είναι ότι θα έχετε την ευλογία των Θείων Δυνάμεων. Και θα το νιώσετε γιατί είστε πολύ καθαροί μέσα σας και δεν ανέχεστε καθόλου τα ψέματα αλλά ούτε και τις υποκριτικές συμπεριφορές.
Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη σας αρέσει πάρα πολύ και είναι σπάνιο να αρνηθείτε μια τέτοια πρόκληση. Η προσωπικότητά σας αυτό το διάστημα είναι αρκετά ισχυρή αλλά και αστεία. Οπότε διακωμωδείτε ότι γίνεται και δεν είστε καθόλου δυσαρεστημένοι με το πρόσωπο, αντίθετα έχετε βρει ιδανικό τρόπο να τα λέτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφού όλα είναι θετικά γιατί να μην έχετε και οικονομικές απολαβές; Αλλά χρειάζεστε να είστε πολύ σφικτοί και προσεκτικοί γιατί ξέρετε την νοοτροπία ενός Λιονταριού. Δρα πάντα σαν να είναι στο θρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μια συμφωνία ή λύση που θα δοθεί κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα φανεί σωτήρια και συγχρόνως κάτι που μπορείτε να κάνετε γιατί είναι μέσα σας έτοιμο σαν σχέδιο.
Ερωτικά: Είστε σε μια ανησυχία γιατί βλέπετε κάτι που θέλετε ότι μπορεί να γίνει αλλά δεν θα είναι εύκολο να το κρατήσετε γιατί φοβάστε. Όμως αν έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και είστε μαζί με Σκορπιό μην κάνετε πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη δύναμη στο να αντιμετωπίσετε κάποιες πιθανές στεναχώριες κυρίως αυτές που αφορούν πληρωμές προς τρίτους, αλλά και κάποιες αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος σας. Θα δείτε ότι στο τέλος πάντα κάτι επιστρέφει, κάντε λίγη υπομονή.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά φορτισμένοι αλλά αν αποφασίσετε να τα πάτε πίσω και να πιστέψετε ότι όλα θα γίνουν με την προσωπική σας δυναμική τοποθέτηση, τότε θα δείτε ξαφνικά να ανοίγουν πόρτες και κυρίως από μια επικοινωνία. Η βοήθεια από έναν Τοξότη πιθανόν να σας συγκινήσει.
Ερωτικά: Παρόλο που θέλετε να είστε περισσότερο χαμογελαστοί μέσα στην σχέση σας, μερικοί από εσάς ενδόμυχα κρατάτε θυμό και αποστάσεις κυρίως από Ταύρο και Παρθένο γιατί χειρίστηκαν λάθος την μεταξύ σας σχέση και αν υπήρχε στη μέση περιουσιακό στοιχείο δεν θα το ξεπεράσετε εύκολα. Πάντως θα το παλέψετε περισσότερο με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε τοποθετημένοι σωστά κυρίως αν έχετε βλέψεις για να ανοίξετε την δουλειά σας, να την επικοινωνήσετε και την κάνετε γνωστή μέσω τρίτων. Επειδή είστε άτομα γενικά της αμεσότητας σίγουρα μετράτε και έχετε τύχη σε ό, τι κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα μείνετε σταθεροί αλλά και δημιουργικοί σε ιδέες και σε προσωπικά θέματα. Από το βράδυ και μετά θα αποφασίσετε ότι θα ξεκουραστείτε λιγάκι ή θα το ρίξετε έξω. Η αισιοδοξία θα μετρήσει πάνω από όλα και η διάθεση στο εδώ και τώρα που επίσης θα είναι για σας πολύ λυτρωτική λύση.
Ερωτικά: Μετράει περισσότερο η πρακτική επικοινωνία για σας και θέλετε να δείξετε από την καλή και από την ανάποδη τι μπορείτε να κάνετε. Η πιθανότητα να πάρετε δώρα ή να δώσετε σε ένα πρόσωπο θα είναι σαν έκπληξη και από τους δύο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά δυναμικοί και άμεσοι κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Προσπαθώντας να ελέγξετε αλλά και να οργανώσετε τις δυνατότητες σας, σήμερα θα δείτε ότι όλα θα έρθουν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Ένα απογευματινό ραντεβού θα σας φέρει γνωριμίες και ώθηση για καινούργια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Ενώ μπορεί η ημέρα σας να ξεκινήσει κάπως μουδιασμένα και κακόκεφα όσο προχωράει ο χρόνος θα δείτε ότι η διάθεσή σας θα αλλάζει. Το τηλέφωνο σας θα κτυπάει περισσότερο και εσείς θα έχετε διάθεση να μιλήσετε με φίλους και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Μπορεί το βράδυ να είστε κάπου καλεσμένοι και να βγείτε και λίγο έξω γιατί η πολύ κλεισούρα δεν σας πηγαίνει.
Ερωτικά: Το ίδιο θα συμβεί και με τα συναισθήματά σας. Εκεί που δεν έχετε διάθεση ούτε καν να μιλήσετε γιατί ένας Ταύρος παίζει κρυφτούλι μαζί σας , μετά από λίγο θα βάλετε το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο και θα ξεκινήσετε για την περιπέτεια. Ο Δίδυμος θα είναι έτοιμος να σας ακολουθήσει καθώς και ένα Λιοντάρι. Ο Ζυγός μπορεί να σας κερδίσει με την πολύ ευγενική συμπεριφορά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Περιμένετε κάποιες ευκαιρίες να σκάσουν και εκεί που έχετε πει ότι τίποτε δεν θα γίνει και θα παραμείνετε και πάλι στο ίδιο σημείο γίνεται ένα ξαφνικό και αναστατώνεστε τόσο πολύ που δεν έχετε καμία αμφιβολία έστω και ενστικτωδώς ότι ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Μερικές φορές είστε πολύ ανυπόμονοι και όταν δράτε σας καθησυχάζει. Σήμερα ίσως να έχετε κάποια στασιμότητα και να μην μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν σε ένα κομμάτι που δεν το έχετε λύσει ακόμα. Ίσως να πάρετε μια ξαφνική απόφαση να ξεκαθαρίσετε το όλο θέμα και κυρίως όταν μιλήσετε με έναν Δίδυμο.
Ερωτικά: Θέλετε να πείτε πράγματα σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας έχει απορρίψει με τον τρόπο του. Η διαδικασία του να βρεθείτε απομονωμένοι με μια σχέση που σας ενδιαφέρει θα γίνει από εσάς αφού θα κινήσετε τα νήματα χωρίς να το καταλάβει κανένας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ανοικτοί και μπορεί να κάνετε υπερβολές και ίσως υπερεκτιμήσεις. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έχετε την στήριξη από κάποια άτομα που είναι πολύ δυνατά. Η βοήθεια από έναν φίλο Τοξότη που θα σας κάνει γνωριμίες μπορεί να είναι πολύτιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχετε αναλάβει να κάνετε κάποια πράγματα που μπορεί να αφορούν και σε μια παρέα φίλων σας. Όλοι σας εμπιστεύονται και για αυτό αφήνονται στα χέρια σας για να κανονίσετε αυτό που σας έχουν ζητήσει. Το να παίρνετε γνώσεις που αναπτύσσουν τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας σίγουρα θα σας επεκτείνουν εσωτερικά.
Ερωτικά: Επειδή πολλές φορές ψάχνετε τα συναισθήματά σας γιατί σας αρέσει να μην αφήνετε τίποτε στο σκοτάδι, πιθανόν να αναζητήσετε να κάνετε μια ανοικτή κουβέντα ακόμα και φιλική με το πρόσωπο που είστε μαζί. Θέλετε να βγάλετε από μέσα σας αλήθειες και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ανοικτό μυαλό θα σας βοηθήσει στο να στραφείτε σε κάτι καινούργιο μια και καλή. Αυτές τις ημέρες αν έχετε σκοπό είτε να σταματήσετε από την τρέχουσα δουλειά σας λόγω των συνθηκών που επικρατούν είτε να βρεθείτε σε νέα μονοπάτια, θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχετε ανάγκη να είστε περισσότερο ανεξάρτητοι γιατί θέλετε να έχετε το θάρρος της γνώμης σας και κυρίως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εφ όλης. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ένας Τοξότης όπου θα σας διδάξει με τον τρόπο να είστε πιο δυναμικοί και δραστικοί.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σας εκδηλώνεται πιο πολύ και ο συνδυασμός με ένα κομμάτι φαντασίας και ιδεαλισμού θα δέσει το γλυκό. Η μαγεία μερικές φορές δεν είναι στην πράξη μιας σχέσης αλλά στην αρχή, πριν καλά-καλά ξεκινήσουν όλα. Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε πιο συγκεκριμένοι με έναν Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε διάφορα ανοίγματα, μέχρι να κάτσει κάτι με ευκολία. Ίσως αυτό να είναι το κριτήριο που θα σας κάνει να ξεδιαλύνετε μέσα από τα πολλά το ένα και συγκεκριμένο που θα σας βάλει στην διαδικασία του καινούργιου και του επιτυχημένου.

astrology.gr

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map