Μεταλλικό σασί ίσως να διαθέτει το Galaxy S5

Ανέφικτη φαίνεται η προσθήκη κάμερας με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης

H κάμερα με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης (OIS) συζητιόταν πολύ πριν την κυκλοφορία του Galaxy Note 3.
 Τελικά, το νέο Note βγήκε στην αγορά χωρίς OIS, λόγω αδυναμίας της εταιρείας να παράξει τόσες πολλές κάμερες με την εν λόγω τεχνολογία. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και με το Galaxy S5, σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής ιστοσελίδας ET News.

Ένας ακόμη λόγος που αποκλείει την προσθήκη κάμερας με optical image stabilization στο flagship phone της Samsung είναι το μέγεθος της. Μια τέτοια κάμερα απαιτεί ένα αρκούντως παχουλό σασί για να εγκατασταθεί και η Samsung φημίζεται -αν μη τι άλλο- για τις slim διαστάσεις των premium smartphones της.

Αν όλα τα παραπάνω επαληθευθούν, η κορεατική εταιρεία δεν θα καταφέρει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό της Nokia στον τομέα της κάμερας.



Υπάρχει, όμως, μια άλλη φήμη που αν βγει αληθινή θα κάνει τη Samsung ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στην HTC και την Apple. Μιλάμε για το πιθανολογούμενο μεταλλικό σασί του επερχόμενου Galaxy S5.

Στη φωτογραφία βλέπουμε κάτι που θα μπορούσε να είναι το «καβούκι» του S5. Έχει διαστάσεις 143,8 x 72,3mm (οι αντίστοιχες διαστάσεις του Galaxy S4 είναι 136,6 x 69,8mm) κάτι που σημαίνει ότι το S5 θα έχει ακόμη μεγαλύτερη οθόνη από τις 5 ίντσες του S4.



Το μόνο «ύποπτο» της υπόθεσης είναι η θέση της κάμερας, η οποία βρίσκεται στη γωνία και όχι στο κέντρο. Θυμίζουμε ότι η Samsung, από το Galaxy S II και ύστερα τοποθετεί την κάμερα πάντα στο κέντρο της πλάτης της συσκευής.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map