diaforetiko.gr : article 2537114 1AA87D2500000578 312 636x382 600x360 Εξαγριωμένος ελέφαντας επιτέθηκε σε τουρίστες και αναποδογύρισε το αμάξι τους! (βίντεο)
Ταξίδεψαν στη Ν. Αφρική για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους και έζησαν την απόλυτη… περιπέτεια

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου στο οποίο φαίνεται ένας ελέφαντας να επιτίθεται σε αυτοκίνητο με τουρίστες στο Kruger National Park της Νότιας Αφρικής.
Η Βρετανίδα δασκάλα Sarah Brooks και ο σύντροφός της Jans de Klerk ταξίδεψαν ως τη Νότια Αφρική για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους και η Brooks να γνωρίσει την οικογένεια του Klerk.
Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι πηγαίνοντας για σαφάρι, θα ζούσαν την απόλυτη περιπέτεια στην κυριολεξία, σε ένα… «μοναδικό» τετ-α-τετ με έναν ελέφαντα.
Το ζώο άρχισε να περιτριγυρίζει το αυτοκίνητο του ζευγαριού και όταν οι τουρίστες αποφάσισαν να κάνουν αναστροφή, ο ελέφαντας τους επιτέθηκε με την προβοσκίδα του με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το αμάξι!
Ευτυχώς και οι δύο δεν τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την επίθεση του ελέφαντα, όπως την απαθανάτισαν άλλοι τουρίστες που ακολουθούσαν τα «θύματα» στον ίδιο δρόμο.