Βρήκαν τον εξαφανισμένο γιο τους μέσα από ρεπορτάζ για την κακοκαιρία! - ΒΙΝΤΕΟ


O 20χρονος Nicholas Simmons είχε εξαφανιστεί από την πρωτοχρονιά. Τον βρήκαν οι γονείς του όταν είδαν τη φωτογραφία του σε ρεπορτάζ της USA TODAY!


Από τη στιγμή που ο 20χρνος εξαφανίστηκε από το σπίτι του σε προάστιο της Νέας Υόρκης, οι γονείς του δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τον ψάχνουν απο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το facebook.

Την Κυριακή όμως ο Paul και η Michelle Simmons, είδαν ένα ρεπορτάζ στη USA today για την κακοκαιρία στις ΗΠΑ το οποίο συνόδευε μία φωτογραφία ενός άστεγου νεαρού, τυλιγμένου με κουβέρτα σε ένα παγκάκι κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον. Τη φωτογραφία τράβηξε φωτογράφος του Associated Press .

Αμέσως οι γονείς ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία οτι ο νεαρός μοιάζει με τον γιο τους. Και πράγματι, μετά από έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε οτι επρόκειτο για το νεαρό Νικ, τον οποίο η αστυνομία οδήγησε στο νοσοκομείο.

“Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την χαρά μου” έγραψε η μητέρα του Nicholas στο Facebook ανακοινώνοντας πως ο γιος της βρέθηκε αλλά “προφανώς δεν είναι καλά”.


ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map