Από Αγρίνιο και Μεσολόγγι οι δύο κοπέλες που σκοτώθηκαν στα Μάλγαρα



Είχαν πάει στο σπίτι τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και επέστρεφαν πίσω στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν - Ήταν το τρίτο τροχαίο με ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μέσα σε ένα μήνα


Στο πένθος βυθίστηκαν δύο οικογένειες που προσπαθούν να βρουν απαντήσεις για το θάνατο των παιδιών τους από το δυστύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας που την Τρίτη συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, στο ύψος των Μαλγάρων, ενώ συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα.

Από το τραγικό τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δύο νεαρές φοιτήτριες και τραυματίστηκαν άλλα 24 άτομα.

Σύμφωνα με το cityVoice.gr, οι δύο κοπέλες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου ήταν μια 22χρονη από το Μεσολόγγι και μια ακόμη νεαρή από το Αγρίνιο.

Συγγενείς της άτυχης κοπέλας από το Μεσολόγγι στο άκουσμα της τραγικής είδησης, έσπευσαν στα ΚΤΕΛ Μεσολογγίου όπου επικράτησαν τραγικές στιγμές... Καμία από τις δύο οικογένειες δε μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα και πόσο νωρίς έφυγαν δύο νέες κοπέλες που είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους.



Και τα δύο κορίτσια είχαν πάει στο σπίτι τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και επέστρεφαν πίσω στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν. Οι δύο τους κάθονταν στις μπροστινές θέσεις του λεωφορείου και έχασαν ακαριαία την ζωή τους, ενώ ο οδηγός που εγκλωβίστηκε στην θέση του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μαζί με ακόμη 2 νεαρά άτομα τα οποία βρίσκονται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι επιβατών έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα στο ΚΤΕΛ  Αιτωλοακαρνανίας  προσπαθώντας να μάθουν για την τύχη των δικών τους προσώπων, ενώ αναστάτωση επικρατεί και στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες, οι οποίοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους καθώς τα κινητά τους χάθηκαν στα συντρίμμια του λεωφορείου.

Οι επιβάτες έζησαν τον τρόμο με τα ίδια τους τα μάτια και όπως περιέγραψε νεαρός φοιτητής στο cityVoice.gr: «Όλα έγιναν αστραπιαία. Άκουσα το φρενάρισμα και ξαφνικά είδα την νταλίκα, και το λεωφορείο μας στην δεξιά λωρίδα του δρόμου».

Ήταν το τρίτο τροχαίο με ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μέσα σε ένα μήνα

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι  πρόκειται για το τρίτο τροχαίο και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα, στο οποίο εμπλέκεται λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Το τραγικό δυστύχημα στα Μάλγαρα έρχεται λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Περιθώρι, όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού και τον τραυματισμό της συνοδηγού του οχήματος,  καθώς επίσης και τριών επιβατών του λεωφορείου οι οποίοι και είχαν μεταφερθεί με ελαφρά τράυματα στο Νοσοκομείο.

Στις 9 Δεκεμβρίου, επίσης, έξω από το Νοσοκομείο Αγρινίου και πάλι λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας είχε συγκρουστεί με ΙΧ αυτοκίνητο με  αποτέλεσμα  τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού του Ι.Χ, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους επιβάτες του λεωφορείου. 







 










ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαρτής Λευκάδας - Lefkada Map